Assemblage

Bufab Flos verzorgt (sub)assemblages en biedt op deze manier een unieke totaaloplossing. Doordat u ook de assemblagewerkzaamheden aan ons kunt uitbesteden, wordt een zo hoog mogelijke efficiëntie en een zo laag mogelijke integrale kostprijs gerealiseerd.

Toeleveren op hoog niveau

Doordat we naast losse componenten ook (sub)assemblages verzorgen, kunnen wij toeleveren op een zeer hoog niveau. Een gemotiveerd team vaste assemblagemedewerkers richt zich voortdurend op het zo efficiënt mogelijk assembleren van producten. Met behulp van mallen, hulpmiddelen en eenduidige werkinstructies wordt het proces zo efficiënt mogelijk ingericht, terwijl er tegelijkertijd aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.

Complete dienstverlening

Klant specifieke wensen staan centraal bij het assembleren van componenten. Zowel eenvoudige als complexe samenstellingen kunnen bij Bufab Flos worden gerealiseerd; ongeacht de grootte van de serie. Ook kunnen wij het specifiek verpakken van een assortiment onderdelen verzorgen. Verpakken in een set, CKD-pakketten, kitting, en andere varianten van klant specifieke oplossingen. Uiteraard voorzien van een klant specifieke labeling.

Produceren, assembleren en labelen

Bij Bufab Flos onderscheiden we ons van onze concurrenten doordat we niet alleen losse onderdelen toeleveren, maar deze ook assembleren, verpakken en labelen. Wij leveren deze geassembleerde onderdelen vervolgens just-in-time op de juiste locatie in het productieprocess. Zo realiseert uw organisatie een tijdsbesparing op het gebied van assemblage en reduceert u overtollige handelingen zoals het lopen en zoeken naar onderdelen. Dit resulteert in meer productiviteit van de werknemers met een positieve impact op de Total Cost of Ownership van uw producten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden!

Neem contact op met uw leverancier van geassembleerde onderdelen

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan geassembleerde onderdelen en bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw geassembleerde onderdelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.