Techniek

Diepgaande technische kennis is het resultaat van onze jarenlange ervaring in de branche. Deze kennis delen wij graag met u. Zo ontwikkelen wij oplossingen die optimaal op uw behoeften zijn toegesneden.

Team van specialisten

Met een team van specialisten ontwerpen én ontwikkelen we samen met u productoplossingen op maat. Technische specialisten werken samen met commercieel professionals, zodat iedereen vanuit zijn of haar specifieke invalshoek knowhow binnenbrengt. Onze CAD-tekenaars werken de oplossingen tot in het kleinste detail uit in 3D, waarna onze productieprofessionals het productieproces vervolgens in goede banen leiden.

Doel: productie efficiëntie

Bufab Flos combineert een ongekend breed productaanbod, met een breed scala aan diensten. Door kennis van techniek, productie, assemblage en logistiek samen te brengen en u op deze gebieden volledig te ontzorgen, onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als onafhankelijke partner zijn wij niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Onze productaanbevelingen worden niet gekleurd door het belang van een leverancier. Dit geeft ons de vrijheid te zoeken naar oplossingen die voor u het beste zijn. Met als doel: een zo hoog mogelijke productie efficiëntie.

Bewerkingstechnieken

Bufab Flos is bekend met een breed scala aan bewerkingstechnieken. Deze bieden ons en onze klanten onbeperkte vrijheid in het vervaardigen van (technische)componenten. Door middel van stansen, buigen, laseren, persen, smeden, gieten, draaien en frezen, ontwikkelen wij in eigen huis of bij één van onze betrouwbare partners componenten van het hoogste niveau.

Kostenreductie

Door het optimaliseren van producten en productieprocessen, komen we tot klantspecifieke oplossingen die de Total Cost of Ownership van uw productie verlagen. Onze technische specialisten gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.