Historie

In ruim 50 jaar groeide Bufab Flos uit van een klein agentschap tot een toonaangevende leverancier van technische componenten. Sinds 2009 is het bedrijf gehuisvest in een modern en goed geoutilleerd bedrijfspand op het Flight Forum bij Eindhoven Airport.

André Flos

Bufab Flos dankt de naam aan André Flos. In 1963 richtte hij een agentschap op onder de naam ‘André Flos Technische Handel en Agenturen BV’. In het begin vond de verkoop vooral plaats op basis van agentschappen. Met de jaren groeide het succes en daarmee het productaanbod en de dienstverlening. Het voormalige bedrijfspand aan de Provincialeweg in Veldhoven moest regelmatig gemoderniseerd en uitgebreid worden om de groei bij te benen.

Efficiënte, klantgerichte totaaloplossingen

Ook de organisatie groeide in de jaren mee. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 55 medewerkers en is een organisatie met een helder profiel: Bufab Flos Creative Component Solutions staat voor efficiënte, klantgerichte totaaloplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.