Organisatie

Bufab Flos is ontstaan uit passie voor techniek en gevoel voor dienstverlening. Twee elementen die vanaf de start het wezen van ons bedrijf vormen. Vandaag de dag liggen zij aan de basis van een op maat gesneden totaalpakket van diensten en producten.

Bufab Flos

Sinds André Flos in 1963 een eigen zaak begon, ontwikkelde Bufab Flos zich van een productagent tot een totaalaanbieder van componenten. In Nederland geven wij de toon aan met een productaanbod dat zo’n 60.000 artikelen omvat. Producten die in vrijwel al uw behoeften voorzien en van gecontroleerde kwaliteit zijn.

De meerwaarde van Bufab Flos: ontzorgen en kosten reduceren

Onze onderscheidende meerwaarde ligt in de gehele dienstverlening eromheen. Bufab Flos biedt u een uniek dienstenpakket dat erop is gericht u te ontzorgen en uw integrale kostprijs te reduceren. Lees in onze visie hoe ook u uw kostprijs kunt verlagen door Bufab Flos in te schakelen als uw wholesale supplier. Het is deze unieke combinatie van diensten en producten die veel gerenommeerde afnemers aanspreekt en Bufab Flos heeft doen uitgroeien tot een van de marktleiders in de branche van componenten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.