Werkwijze

Bufab Flos weet waar afnemers behoefte aan hebben. Met een compleet pakket van diensten en services ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. Deze diensten bieden u de kans om het gehele proces – van oriëntatie tot aanlevering – zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te organiseren. Wat bijdraagt aan het reduceren van de Total Cost of Ownership van uw productie. Aan de hand van onderstaande vier pijlers inventariseren we kansen en mogelijkheden voor uw organisatie om de Total Cost of Ownership aanzienlijk te verlagen.

Total Cost of Ownership

Onze complete bedrijfsvoering is afgestemd om bedrijfsprocessen van producerende- en assemblagebedrijven te optimaliseren om de Total Cost of Ownership van uw productie te verlagen. Of het nu gaat om kwaliteitscontroles, maatwerk productoplossingen of supply chain management, wij zorgen ervoor dat uw productie op rolletjes loopt.

Benieuwd hoe wij de Total Cost of Ownership methode implementeren? Bekijk dan zeker eens de case over DAF.

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u uw Total Cost of Ownership verlagen? Neemt u dan gerust contact op met één van onze specialisten. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we graag samen met u hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.