Componenten

Componenten levert Bufab Flos in alle soorten en maten. Bufab Flos geeft u keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte onderdelen en bevestigingsmaterialen. Benieuwd naar de componenten, bevestigingsmaterialen en supply chain-oplossingen die wij u te bieden hebben? Dan stellen wij u graag voor aan de online catalogus waar u een breed overzicht van ons standaard aanbod bevestigingsmiddelen kunt vinden. Daarnaast kunt u van de meeste standaard onderdelen 2D en 3D tekeningen downloaden.

Bezoek de Bufab online catalogus →

Het beste advies door jarenlange ervaring

Met actuele kennis van de markt en verschillende productiemogelijkheden, kan Bufab Flos u op vele manieren helpen om tot een passende oplossing te komen. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Doordat wij gebruik maken van een brede supply chain, bekijken wij uw klantvraagstuk niet alleen vanuit een bepaalde productietechniek, maar kijken wij naar de beste oplossing. De juiste prijs/kwaliteit verhouding staat daarbij altijd centraal.

Levering van maatwerkcomponenten

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Indien nodig zorgen wij zelf voor de mallen en hulpmiddelen en richten het proces zo in dat aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. Ons kwaliteitssysteem staat er borg voor dat deze maatwerkcomponenten aan alle kwaliteitseisen voldoen. Wij leveren de door u gewenste componenten daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Bufab Flos kunt u vertrouwen op veelzijdige, technische kennis en ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van producten. Onze tekenaars tekenen uw ontwerpen graag voor u uit in CAD en ook het aansturen en begeleiden van de algehele productie van (technische)componenten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Zowel voor standaard componenten als producten bewerkt naar specifieke klantspecificaties. Bufab Flos helpt u graag met de juiste onderdelen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de onderdelen: