Kwaliteit

De producten en processen van Bufab Flos worden door kwaliteitsengineers en -managers continu onderworpen aan kwaliteitscontroles. Door de continue bewaking van de kwaliteit in de gehele keten, leveren wij een constante productkwaliteit waar we trots op zijn.

Minimale marges: maximale uitdaging

Bufab Flos is een belangrijke leverancier van de automotive industrie. De minimale marges die gehanteerd worden voor producten in deze branche, zorgt ervoor dat wij de lat altijd hoog leggen. Componenten waarbij de marges liggen op 10 parts per million (ppm), kunnen zonder problemen door Bufab Flos worden verzorgd.

Kwaliteitscertificaten

Om zekerheid te bieden op het gebied van kwaliteit, hanteren wij diverse procedures en methodes om aan te kunnen tonen dat onze processen beheerst zijn. Bufab Flos is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001. Daarnaast hanteren we op verzoek het Production Part Approval Process (PPAP) en verloopt onze klachtenbehandeling volgens de 8D-probleemoplosmethode. Tot slot voeren wij diverse risicoanalyses uit waaronder de Failure Mode and Effects Analysis (FMEA) om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Moderne meetapparatuur

Met behulp van moderne meetapparatuur worden producten op de kleinst mogelijke afwijkingen gecontroleerd voordat ze worden vrijgegeven voor assemblage of worden uitgeleverd aan de klant. De meetkamer van Bufab Flos is voorzien van diverse meet- en testapparaten, zoals een 3D-meetmachine, hardheidsmeter, laagdiktemeter en allerlei specifieke kalibers en handmeetgereedschappen. De kwaliteitscontrole is altijd een vast onderdeel van ons toeleverproces.

Zekerheid op het gebied van processen en producten

Bufab Flos biedt u zekerheid op het gebied van processen en producten. En dat is wel zo fijn, aangezien onderdelen van onvoldoende kwaliteit nadelige gevolgen kunnen hebben voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan downtime en vertragingen in productie. Beide uiterst nadelig ten aanzien van de Total Cost of Ownership van uw producten.

Kwaliteitsbewaking en -garanties door Bufab Flos maakt het voor u mogelijk om 100% te focussen op het optimaliseren van productieprocessen. Wilt u meer weten over de manier waarop wij onze kwaliteit waarborgen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

TUV ISO 9001 FLOSPaccar 10 ppm FLOS

 

 

 

 

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van machine onderdelen of bevestigingsmaterialen wilt u zeker weten dat deze van hoge kwaliteit zijn. Daarom worden onze kwaliteitsengineers en -managers continu onderworpen aan kwaliteitscontroles. Maar ook onze producten worden altijd op kwaliteit gecontroleerd. Zo weet u zeker dat de onderdelen en materialen niet alleen voldoen aan uw wensen en behoeften rondom uw toepassingen, maar ook aan de kwaliteit. Dus zoekt u producten volgens klantspecificaties, dan neem contact op met ons. Wij helpen u graag aan de juiste producten van hoge kwaliteit. Wij geloven in wereldwijd teamwork waarbij we onze kernwaarden inzetten om voor onze klanten de beste oplossingen neer te zetten.

Neem contact op met Bufab Flos

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf en wat de kracht van onze kwaliteitscontrole is. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan machine onderdelen en bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole en ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw machine onderdelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.