Bevestigingsmaterialen

De leverancier van bevestigingsmaterialen

Bent u op zoek naar een leverancier van bevestigingsmaterialen met jarenlange en brede ervaring? Dan bent u op zoek naar Bufab Flos. Bufab Flos is namelijk dé leverancier van bevestigingsmaterialen met een ongekend breed aanbod aan producten, dat helemaal is afgestemd op de actuele eisen en wensen van onze opdrachtgevers. Bufab Flos is in ruim 50 jaar gegroeid van een klein agentschap tot een toonaangevende leverancier van bevestigingsmaterialen. Bufab Flos heeft bevestigingsmaterialen aan verschillende bedrijven in verschillende branches geleverd en kan hierdoor ook uw bedrijf helpen. Bufab Flos is dé leverancier van bevestigingsmaterialen waar u naar op zoek bent.

Compleet aanbod aan bevestigingsmiddelen

Een toonaangevende leverancier van bevestigingsmaterialen wordt je niet zomaar en dat weten wij bij Bufab Flos dan ook al te goed. Door de geschiedenis heen hebben wij ons doorontwikkeld. En bij een toonaangevende leverancier hoort ook een compleet aanbod aan bevestigingsmiddelen. BIj Bufab Flos heeft u een ruime keuze aan bevestigingsmaterialen in de volgende productcategorieën:

  • Schroeven: metaalschroeven, draadsnijdende en draadvormende schroeven, spaan- en gipsplaatschroeven, houtschroeven, schroeven voor in kunststof en vleugelschroeven.
  • Moeren
  • Ringen
  • (Zelfborende) plaatschroeven
  • Houtschroeven
  • Pennen, spanstiften en haarspeldveren
  • Schroefogen en -haken
  • Bundelbandjes
  • Buiten zeskantbouten
  • Binnenzeskantbouten

Het maakt dus niet uit welke bevestigingsmaterialen u nodig heeft voor uw volgende project, Bufab Flos kan de gewenste bevestigingsmaterialen aan u leveren. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, zit u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook maatwerk bevestigingsmaterialen leveren.

Levering van maatwerk bevestigingsmaterialen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor standaard bevestigingsmaterialen maar ook wanneer u specifieke wensen heeft. Wij kunnen namelijk ook maatwerk bevestigingsmaterialen die wij geheel volgens uw specificaties kunnen laten vervaardigen leveren. Zo zijn alle 120.000 stoeltjes in het grootste stadion van het Midden-Oosten bevestigd met kwalitatief hoogstaande bevestigingsmiddelen samengesteld en geleverd door Bufab Flos. Ook heeft Bufab Flos voor de bouw van het grootste reuzenrad ter wereld in Beijing alle essentiële bevestigingsmaterialen voor de aandrijving geleverd. Wij komen graag met u in contact om alles over uw volgend project en de specificaties voor de bevestigingsmaterialen die u nodig heeft te horen. Zo kunnen wij u laten zien dat wij echt dé leverancier van bevestigingsmaterialen zijn.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Bufab Flos geeft als leverancier van bevestigingsmaterialen u keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte bevestigingsmiddelen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij onze flexibele logistieke oplossingen kunnen wij uw producten op verschillende manieren aanleveren. Losse bestellingen heeft u de volgende dag al in huis als u uw order plaatst vóór 12.00 uur. Bufab Flos biedt daarnaast ook efficiënte oplossingen op het gebied van voorraadbeheer en logistiek.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van bevestigingsmaterialen wilt u niet alleen antwoord op uw vragen, maar wilt u ook antwoorden op vragen waar u zelf niet aandacht. Daarom geven wij bij Bufab Flos een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Dit om ervoor te zorgen dat u eindigt met het product dat daadwerkelijk het meest geschikt is. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zoekt u bevestigingsmaterialen van A-merken, van staal of roestvast staal, standaard of bewerkt volgens klantspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Wij geloven in wereldwijd teamwork waarbij we onze kernwaarden inzetten om voor onze klanten de beste oplossingen neer te zetten.

Neem contact op met uw leverancier van bevestigingsmaterialen

Wij komen graag met u in contact om u alles te horen over wat uw bedrijf doet en waar u naar op zoek bent om vervolgens te vertellen wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos is vastbesloten om uw voorkeurspartner te worden. Dat doen wij door het leveren van totaaloplossingen, gebaseerd op onze gedegen technische kennis en ervaring. Onze oplossingen zijn gericht op het creëren van maximale toegevoegde waarde voor onze klanten in de vorm van ontzorgen, efficiëntie en kostenbesparing. Heeft u nog vragen over wat Bufab Flos voor u kan betekenen of weet u zeker dat wij de leverancier van uw bevestigingsmaterialen worden? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag het gesprek aan.